Rólunk

Cégünk számokban

56
Ország
3796
Ügyfél
7511
Vásárlás
8724
Termék
Novo Parts Kft .
Web: www.compressor-express.hu
Telephely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100-102.
Adószám: 12172009-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09675339
Telefon: +36-70-930-1815

Rólunk


A Compressor-Express 2008-ban indult, mint kis garázscég, azóta van jelen az autóklimatizáció világpiacán.

Az ötlet az akkori tulajdonos fejében fogalmazódott meg, aki egy nagy amerikai forgalmazó munkatársaként látta meg a lehetőséget, hogy ezzel az iparággal érdemes lenne komolyabb szakértelemmel foglalkozni és erre egy külön webshopot indítani.

Kialakítottunk egy egyedi termékpalettát, ahol egyaránt megtalálhatóak alkatrészek a hétköznapi általánostól a legegyedibb ritka típusokig. Célunk, hogy ebben a termékkörben ne legyen olyan igény, amit ne tudnánk kiszolgálni.

Jelenleg világszerte több mint 50 országba értékesítünk. 11 országban találhatóak meg értékesítő munkatársaink, segítve a munkánkat. (Csehország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Lengyelország, Norvégia, Románia, Oroszország, Szlovákia és Anglia)

Hivatásunknak tartjuk, hogy a lehető legprecízebb szakértelemmel nyújtsunk támogatást ügyfeleink részére világszerte, ezért is specializálódtunk egy adott kategóriára.

Jelenleg több mint 10.000 termék található meg nálunk, a különlegestől a legáltalánosabb típusokig, kiszolgálva minden piaci igényt.

 

2009-ben alakult meg a weboldal, ahol kezdetben járműklíma kompresszorok voltak elérhetőek.

2010-ben elkezdődött a cég egyedi megjelenítésének kialakítása. Compressor-Express brand felépítése és levédetése az összes kontinensen.

2013-ban a raktárkészletünk kapacitását többszörösére növeltük és bevezettük a járműklíma kompresszor mellett az autóklíma kompresszor alkatrészek forgalmazását is. (kondenzátor, radiátor, szárító szűrő, expanziós szelep, stb...)

2015-ben elkezdtünk minden általunk forgalmazott termékekről saját képet és bemutató videót megjeleníteni, ami jelenleg is megtalálható az oldalon. Ennek fejlesztésére is nagyobb figyelmet fordítunk, hogy 100%-os pontossággal tudjuk beazonosítani az ügyfél által kért alkatrészt.

2016-ban új termékcsoport került bevezetése, amivel ismét egy speciális területet találtunk. A járműklíma alkatrészek körén kívül található EGR szelepre esett a választás.

aboutus image

Üzenet Küldése

Autóklíma alkatrészek széles választéka

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Caterpillar
Caterpillar
Chevrolet
Chevrolet
Chrysler
Chrysler
Citroen
Citroen
Ferrari
Ferrari
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Iveco
Iveco
JCB Inc.
JCB Inc.
John Deere
John Deere
Kia
Kia
Lexus
Lexus
MAN
MAN
Maserati
Maserati
Mazda
Mazda
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Porsche
Porsche
Renault
Renault
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Toyota
Toyota
Volvo
Volvo
Volkswagen
Volkswagen

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.